Regen

TERMENII SI CONDITIILE

Termeni generali

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestui site pentru a il folosi in cele mai bune conditii. Pentru a utiliza acest site, este implicata acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, care reprezinta intelegerea dintre parti. 

Securitatea datelor personale

    Conform Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – GDPR), si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de REGEN doar in scopul precizat al site-ului. 

     Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promoții, facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

     Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și livrarea produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către REGEN.

    REGEN se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date deținute conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi.

Plata și livrarea produselor

    Produsele vândute pe www.rege.ro sunt destinate atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. Orice comandă va fi livrată în măsura disponibilității stocurilor, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către REGEN. 

    Termenul de livrare a produselor, este, de regulă, de 4 zile lucrătoare, dar variază în funcție de locație și perioada din an.

    Pentru toate comenzile, transportul este GRATUIT în țară.

    Plata produselor comandate prin site-ul REGEN se poate face în numerar la livrare (colet cu ramburs).

    Plata în numerar se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.

Alți Termeni

  Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și REGEN pentru utilizarea acestui site.

  În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit pe platforma noastră online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În această situație, vă vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.

  Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ, iar prețul sau unele detalii pot fi modificate de către noi fără preaviz.

Contact

Dacă aveți întrebări privind conținutul acestei pagini, contactați-ne prin email, la adresa contact@regen.ro sau pe pagina de contact.