Regen

Intrebari frecvente

Fundamental, REGEN este conceput pentru a reface sistemul de hidratare al pielii in zonele afectate

Formula unica de trigligeride este ceea ce sta la baza eficacității produsului.

In general REGEN se aplica o data pe zi. Unii prefera aplicari mai frecvente, iar altii au un orar mai intermitent (1-2 aplicari pe saptamana).De regula, odata ce se ajunge la aspectul dorit al pielii, aplicarea devine mai putin frecventa (1-2 aplicari pe saptamana) doar cu scopul mentinerii rezultatelor.

Regen poate fi folosit in paralel/impreuna cu alte solutii sau creme. Pentru siguranta dumneavoastra testati in prealabil pe o portiune mica a pielii.

In majoritatea cazurilor pielea acneica nu este afectata in niciun mod, dar au fost raportate situatii in care s-au vazut imbunatatiri si de asemenea situatii in care s-a vazut o mica inrautatire a pielii acneice in urma folosirii produsului.

REGEN nu contine steroizi sau corticosteroizi sub nici o forma.

Spre deosebire de dermatita seboreica, cauzele dermatitei periorale sunt mai putin cunoscute. Studiile sustin ca dermatita periorala ar putea fi cel maiadesea cauzata de utilizarea unei substante ce contine steroizi sau corticosteroizi. (sursa)

Asadar, folosirea cremelor sau unguentelor ce contin steroizi si/sau corticosteroizi pentru a trata o alta conditie a pielii, ar putea avea ca si consecinta unei alte conditii de piele precum dermatitei periorale.

De multe ori, simpla intrerupere a tratamentului cu astfel de creme ar putea duce la rezolvarea problemei.

Aparitia psoriazisului este adeseaori, conform studiilor clinice, atribuita cu un sistem imunitar scazut. 

Unul dintre tratamentele promitatoare in tratarea psoriazisului este uzul extern de esteri de acid fumaric. Pentru siguranta dumneavoastra va recomandam sa va documentati cu privire la acest subiect.

Daca suferiti de ambele conditii, dermatita seboreica si psoriazis, recomandam cel putin sa incercati sa va imbunatatiti sistemul imunitar.

Multi dintre utilizatorii REGEN care sufera atat de dermatita seboreica cat si de rozacee au raportat imbunatatiri semnificative si in legatura cu acest aspect.

Totusi, intrucat rozaceea este cauzata de bacterii diferite fata de cele ce cauzeaza dermatita seboreica, tratamentul ar trebui alcatuit mai specific.

Cei mai multi utilizatori au raportat schimbari vizibile dupa doar 2-3 zile de aplicare.

De regula, daca nu incep sa apara rezultatele dupa o saptamana de utilizare, este posibil ca REGEN sa nu fie potrivit pentru dumneavoastra. Totusi, cativa utilizatori au raportat cum ca imbunatatirile au inceput sa apara dupa o luna de aplicare zilnica.

Ingredientele folosite in formula REGEN sunt adesea intalnite in compozitia multor produse alimentare, deci implicit ar trebui sa poata fi folosite in deplina siguranta de catre femeile insarcinate. Consultati madicul de familie.